Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Saen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Hele goede makelaar! Luistert, handelt en is doortastend! Zijn betrouwbaar rustig! Prettig contact ook met de dames bij de receptie! Snelle terugkoppeling!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met onze makelaar verliep erg soepel maar toch zakelijk er werd een prijs voor onze woning voorgesteld die goed in de markt zou liggen die met voorbeelden van andere woningen werd gestaafd en er werd voorspeld dat de prijs toch wel hoger zou uitkomen,Wij wisten de prijs van twee buurwoningen dat kwam goed overeen. De bezichtigingen werden van te voren netjes gemeld en ook als er voor een tweede bezichtiging gekeken werd. Op een gegeven moment kwam het telefoontje dat er 3 gelijke biedingen waren er is voorgesteld dat ze een bod per Imail konden uitbrengen daar is een bod uitgekomen dat we geaccepteerd hebben.Daarna is alles goed verlopen en wat niet helemaal goed ging is vlekkeloos opgelost tot aan de notaris aan toe.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Bedankt voor de fijne samenwerking.Dhr Binnerts was heel vriendelijk en heeft ons met veel geduld alles uitgelegd. Keep up the good work👍.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

IK vind dat er op een zeer prestige manier afspraken gemaakt kunnen worden die nagekomen worden.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Geen

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,8

Bij Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?