Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Saen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Zakelijke en doeltreffende makelaar. Bereikbaarheid kan beter, maar regelt de zaken wel correct. De makelaar weet wat er speelt in de markt en weet de mensen daarvan te overtuigen. Het huis was binnen 2 weken verkocht en de voortgang van ons nieuwbouw project verloopt voortvarend. Kortom ik ben heel tevreden.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ongelooflijk goed makelaarskantoor, zeer tevreden. Echt een Zaans makelaarskantoor.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij zijn zeer tevreden over de hulp van Michel Galjé. Zeer betrokken en uiterst professioneel. Wanneer wij ooit weer gaan verhuizen hopen wij dat Michel dat op zich wilt nemen. Fotografie: Aandachtspunt voor Saen in het algemeen is de fotopresentatie, gefaciliteerd door Zien24. Dat voelde teveel als gestandardiseerd werk. Wij hadden een groot, het duurste pakket afgenomen. De fotograaf vertelde bij binnenkomst reeds dat het pakket wel erg groot was in verhouding tot wat zij ervan kon maken. Het resultaat kan ik in die zin plaatsen. Nu zijn het naar onze mening teveel standaard foto's die ook met een kleiner pakket gemaakt hadden kunnen worden. In die zin had de fotograaf dus gelijk. Voor bepaalde verzoeken zou het goed zijn dat de fotograaf het pand en de omgeving in zich opneemt en een presentatie maakt die past bij de gewenste propositie. Daarnaast waren zij vergeten om een verzoek m.b.t. planning terug te koppelen waardoor onze planning in de war kwam.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,8

Bij Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?