Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Saen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Vooralsnog geen verbeterpunten

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Mijn huis gekocht en verkocht via Sean Makelaars, met een tussenpoos van 13 jaar Erg goed bevallen Duidelijk en snel antwoord op vragen Staan voor je klaar

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Vanaf het 1e gesprek was de betreffende makelaar oprecht betrokken (gaf goede tips voor de verkoop). Bij het gesprek over de feitelijke verkoop goede uitleg over het proces en duidelijke, onderbouwde, adviezen. Verder is de ‘portal’ erg prettig. Alle documenten en info bij elkaar en altijd een up to date stand van zaken. Ik heb jullie vandaag aanbevolen bij een collega!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Onze makelaar (danitsja) heeft ons erg fijn geholpen. Ze is deskundig en weet van aanpakken. Contact verliep goed, we wisten overal vanaf. (Per 1jan is ze voor zichzelf begonnen, zoek op google danitsja en je vind haar)

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Het ging om verkoop van woning; het voorstel van de makelaar voor de vraagprijs vond ik te laag. De prijs waarvoor de woning verkocht is toonde dit ook aan. De makelaar heeft de verkoop en de onderhandelingen aan de geinteresseerden partijen prima afgehandeld. Advies, let op de prijs waarop je de woning te koop aanbied, maar voor de rest een makelaar om aan te bevelen. Eind resultaat was prima. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden :-)

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,8

Bij Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?