Skip to content

Te koop: appartement Zuiderhoofdstraat 39 1561 AH Krommenie

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Krommenie Zuiderhoofdstraat 39

Dit fijne driekamerappartement ligt op de eerste verdieping van een modern complex op de hoek Zuiderhoofdstraat/ Snuiverstraat in Krommenie. Het appartementengebouw is levensloopbestendig gebouwd en, ondanks het geringe aantal woonlagen en de bescheiden hoeveelheid appartementen, voorzien van een liftinstallatie. Zo kunnen boosters, kinderwagens en minder-validen probleemloos de woningen en bergingen bereiken.
In het appartement zijn op strategische plaatsen beugels geplaatst. De drempelloze, extra brede binnen- en toegangsdeuren zijn een goede voorbereiding op tijden, waarin de beweeglijkheid wat minder kan zijn. Immers, alle beetjes helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Ruimte geeft vrijheid. Deze woning heeft twee slaapkamers, beide uitkijkend over de Molsloot. Aan de rustige kant van het complex. De extra slaapkamer is ideaal voor logé’s of als hobbykamer. Wassen en strijken kan in de inpandige berging. Een technische ruimte waar ook de was, droog en strijk gedaan kunnen worden.
De hoekligging van het appartement geeft extra licht in het woongedeelte. Manshoge raampartijen op het oosten én inval vanaf de zuidkant zorgen voor licht en openheid.
Ook in de algemenere zin van het woord ‘vrijheid’ biedt deze woning mogelijkheden. Het inpandige balkon bijvoorbeeld, waardoor ook de woonkamer met open keuken meer lichtinval krijgt, ligt op het zonnige zuidwesten. Hier zit u beschut en bent u toch in contact met het leven in de gezelligste winkelstraat van de Zaanstreek. Want zo mogen wij de Zuiderhoofdstraat met al haar historische panden en leuke zaakjes toch wel noemen!
Deze winkelstraat, met allerlei verswinkels, bijzondere boetieks, snuisterijen en speciaalzaken aan de voet van het appartementengebouw, biedt de nodige reuring. Daarnaast zijn alle ketens vertegenwoordigd, zoals Kruidvat en de Hema. De supermarkt ligt om de hoek. Het is heerlijk om thuis te zijn, een appartement geeft alle vrijheid. Zeker aan de achterzijde, waar het stil en rustig is. Hier hoort u alleen de eenden kwaken in de sloot en de vogels fluiten in de bomen. De diepe galerij nodigt uit om de koelte op te zoeken. Zeker bij zomers zoals het afgelopen jaar. Nu breekt echter weer de tijd aan om naar binnen te gaan, waar het warm en comfortabel is. Dan zit u bij dit appartement zeker goed!

De actieve Vereniging van Eigenaren wordt professioneel begeleid. Geen zorgen over jaarrekeningen, assurantiën en onderhoud, maar wel kunnen meebeslissen over zaken die de bewoners direct aangaan. Het betreft immers hun bezit. De opstallen en het omliggende terrein worden uitstekend beheerd. Om in de termen van de Zuiderhoofdstraat te blijven: er wordt goed op de winkel gepast. Deze zorgeloosheid, waar ook schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en onderhoud aan de liftinstallatie, onderdeel van uitmaakt,
vraagt om een maandelijkse bijdrage van ongeveer 140 euro. Daarin is ook een spaardeel voor groot onderhoud verdisconteerd. Allemaal zaken, waarvan de eigenaren de verantwoordelijkheid delen en gezamenlijk dragen.

Vrijheid komt dus in vele vormen. Toegankelijkheid, toekomstbestendigheid, beschutting en privacy, behaaglijkheid en comfort, bereikbaarheid en nabijheid van dagelijkse benodigdheden, gedeelde verantwoordelijkheid, zorgeloos mogen zijn over onderhoud, reparatie en waardevastheid…

Indeling:
Begane grond: ingang naar separate berging. Hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. Centrale hal. Trappenhuis en liftinstallatie. Binnendoor naar separate berging.
1e Etage: gemeenschappelijke hal. Binnenplaats/ overkapte galerij. Entree appartement. Hal met meterkast. Berging met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger. Toiletruimte met wandcloset en fontein. Slaapkamer met kastenwand. Badkamer met inloopdouche met glazen spatschermen, dubbele wastafel met spiegelkast, verticale lamellenradiator en toiletkast. Tweede slaapkamer met schuifwandkast. Woonkamer met grote raamoppervlakken rond en dubbele openslaande deuren naar inpandig balkon op het zuidoosten. Aansluitende eetkamer. Lichte, open keuken met werkblad in hoekopstelling, voorzien van anderhalve spoelbak en eengreeps mengkraan. Ingebouwde keramischekookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 93 m2;
– inhoud 287 m3;
– actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 140,18;
– levensloopbestendig complex en appartement;
– bouwjaar 2002, goed geïsoleerd en uistekend hang- en sluitwerk;
– aanvaarding in overleg.

  • 93 m2
  • 2

Kenmerken Zuiderhoofdstraat 39

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte93 m2
Inhoud287 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2002
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

bereken hier je hypotheek

Ligging Zuiderhoofdstraat 39

Marktcijfers van Zaanstad

Gemiddelde verkoopprijs in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod