Skip to content

Te Koop: woonhuis Kaukasus 14 1567 KT Assendelft

Verkocht

€ 335.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Assendelft Kaukasus 14

Deze woning is nog geen twaalf jaar oud. In woningbouwtermen is dat nog nieuw. Keuken, toilet, badkamer, CV-ketel, alles is nog praktisch nieuw. Zonder de nadelen van de bouwplaats. De voorzieningen zijn optimaal, de verkeerssituatie is veilig, het groen is volgroeid en de wijk oogt gezellig en huiselijk. Het wat industriële karakter van deze straat maakt het hier net weer even anders. In deze woning is de breedte vooral benut om licht en ruimte te creëren. Dat komt goed naar voren in de tuingerichte woonkamer waar op mooie dagen de dubbele openslaande deuren het zonneterras met de living verbinden. Ook de keuken is een toonbeeld van luxe, gecombineerd met praktisch wooncomfort. Achter de hoogglans panelen houdt zich veel apparatuur schuil, het gemak van de hedendaagse kookkunsten. Door de open verbinding met de living, benadrukt door de fraaie houten vloerdelen, is het hier licht en luchtig.

Boven geldt eigenlijk hetzelfde. Alhoewel er vijf slaapkamers zijn gemaakt, blijft de sfeer licht en open. De stijlvol betegelde badkamer is het toppunt van luxe. Zowel een fijne inloopdouche als een heerlijk ligbad hebben hier een plek gekregen. Het luxe wastafelmeubel herbergt de noodzakelijkheden, die ook weer horen bij een huisgezin. Uiteraard is er ook een tweede toilet. Door de afwijkende gevel, die werkt als een enorme dakkapel en dus veel extra leefruimte genereert, zijn er op zolder twee volwaardige slaapkamers gecreëerd. Terwijl er voldoende bergruimte overblijft voor de onvermijdelijke hoeveelheid spullen van een gemiddeld huisgezin.

Het schuine dak aan de zuidwestzijde wordt benut voor zonnepanelen. Waarom niet de zonnestralen laten meebetalen aan je energierekening? De investering is al gedaan, nu is het alleen nog maar knopen tellen bij elke mooie dag.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Woonkamer met openslaande deuren naar geheel beschutte achtertuin op het zuidwesten, met elektrisch zonnescherm, vrijstaande houten berging en bikeport met achterom. Brede houten vloerdelen met V-groef. Half open keuken met granieten werkblad, ingebouwde verlichting en hoogglans frontpanelen en voorzien van luxe inbouwapparatuur (Siemens) als vijfpits gaskookplaat, inclusief wokbrander, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 3 Slaapkamers. Luxe, geheel betegelde badkamer met inloopdouche met glazen spatscherm, ligbad, wastafelmeubel en tweede toilet.
Tweede verdieping: overloop met dakraam. Aansluitingen wasmachine en -droger. Opstelling CV-installatie. Bergkasten achter dakbeschot. 2 Slaapkamers met extra bergkasten.

Saendelft, waar de Kaukasus aan de oostelijke rand ligt, is een wijk voor kinderen. Opgroeiende jeugd vindt hier school, sport en spel en vooral vriendjes. De Kaukasus is een doodlopende straat, die grenst aan een groot speelplein waar zelfs de kleintjes veilig kunnen spelen. Zowel basis- als voortgezet onderwijs en kinderopvang ligt praktisch om de hoek, verbonden door een fietsader waar alle automobilisten rekening mee dienen te houden. Het stalen ros en de benenwagen hebben hier voorrang!
Vlakbij ligt het winkelcentrum Kaaikhof, op ongeveer dezelfde afstand als het NS station Krommenie-Assendelft. Dan hebben we het over maximaal 10 minuten lopen, 3 minuten met de fiets! Autoforenzen zijn zo bij Amsterdam (15 minuten en dóór de Coentunnel!) of Haarlem (16 minuten naar het Rottepolderplein).

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 124 m2;
– inhoud 437 m3;
– perceelgrootte 125 m2 eigen grond;
– bouwjaar 2009;
– 13 meter diepe achtertuin op het zuidwesten;
– 10 zonnepanelen voor stroomopwekking en daarmee lagere energielasten;
– aanvaarding in overleg.

  • 124 m2
  • 125 m2
  • 5

Kenmerken Kaukasus 14

Overdracht

Koopprijs€ 335.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte125 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie124 m2
Inhoud437 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typezadeldak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5

Maandlasten

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

bereken hier je hypotheek

Ligging Kaukasus 14

Marktcijfers van Zaanstad

Gemiddelde verkoopprijs in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod